Kontaktinformation

CT:s lokaler finns på Köpmangatan 52D.
Har Du frågor eller vill Du komma i kontakt med oss är Du välkommen att ringa oss på
tel: 076-138 03 40. Vi är anträffbara under öppettiderna. Du kan också lämna ett meddelande så hör vi av oss då vi är på plats. Erik Jönsson, enhetschef. Nås på tel: 0920-45 58 15 på vardagarna.

tisdag 28 maj 2013

Juni= Fest!!

Alltså att sommaren är här går ju inte att ta miste på!! Solen skiner...gräset är grönt och så klart sa vi fira det på CT!!

Vi har mycket att se fram emot!! Först resan till Piteå havsbad Lördag den 8:e juni (kl 9:00 avgår minibuss och bil från CT) sen har vi planerat en härlig sommarfest Tisdag den 18:e juni för ALLA på CT. Vi äter något gott och hittar på lite skoj...meny kommer senare.

Föreningen Grunden från Stockholm kommer upp till Luleå för att berätta om sitt arbete och eventuellt få igång något samarbete...så välkommen till CT den 10:e juni för att lyssna på dem!

Som vanligt har vi varje öppetkväll öppet hus där man fritt får välja vad man vill göra!! Vi är ju några som har "snöat in" på Skippbo och TP...;-) roliga utmaningar...;-) Krocket, kubb och andra uteaktiviteter finns också...:-) och Luleås godaste kaffe för endast en femma.

Vecka 26 till och med vecka 32 har vi sommarstängt på CT...så då får vi alla längta lite extra efter City Träffen...Sveriges bästa mötesplats...:-)

Vi ses på CT!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar