Kontaktinformation

CT:s lokaler finns på Köpmangatan 52D.
Har Du frågor eller vill Du komma i kontakt med oss är Du välkommen att ringa oss på
tel: 076-138 03 40. Vi är anträffbara under öppettiderna. Du kan också lämna ett meddelande så hör vi av oss då vi är på plats. Erik Jönsson, enhetschef. Nås på tel: 0920-45 58 15 på vardagarna.

torsdag 3 januari 2013

Nytt år = Nya möjligheter!!

Hoppsan vad tiden går fort!! Nytt år och nya möjligheter...och ett nytt CT!!

Som ni nog alla vet har vårt CT drabbats av en större vattenskada och står nu på tork. Under tiden får vi låna en tillfällig lokal...adress: Malmuddsvägen 27b. Det är en daglig verksamhet som lånar ut lokalen på kvällstid...snällt!!

Så klart har vi packat med oss en del saker så det ändå kommer kännas som "hemma" för oss alla...:-) Även en tv finns på plats.

OBS: Nytt för i år blir också så kallad mix gruppen som kommer vara på torsdagar...vanlig tid. Då är allafrån 18 år välkomna och vi tror det kommer bli skoj! Men måndagar blir som tidigare öppet för er mellan 18-30 år...precis som vanligt!

Vi ser så klar fram emot en zuuuuuperhärlig vårtermin tillsammans med er...och vi hoppas ni hittar till nya lokalen...om inte får ni ringa CT:s telefon så kommer vi och möter er!! tel nr: 076-138 03 40

Planering för januari blir Öppet hus med spel och umgänge samt att känna in oss i den nya lokalen och känna efter vad vi vill göra.. ex matlagning, filmkvällar, hälsokvällar eller annat.

Vi ses...på Nya CT! Välkomna!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar