Kontaktinformation

CT:s lokaler finns på Köpmangatan 52D.
Har Du frågor eller vill Du komma i kontakt med oss är Du välkommen att ringa oss på
tel: 076-138 03 40. Vi är anträffbara under öppettiderna. Du kan också lämna ett meddelande så hör vi av oss då vi är på plats. Erik Jönsson, enhetschef. Nås på tel: 0920-45 58 15 på vardagarna.

söndag 28 oktober 2012

TJOHOOOOO!!!

Det finns många som säger att november är en mörk och tråkig månad.....men då har de inte sett allt kul som händer på CT!!! November månad är en helt alldeles underbar månad med massa roliga aktiviteter...men framför allt har vi en City Träff dit man kan komma och umgås och göra det man känner för att göra!!

November kommer bjuda på mysiga pysselkvällar, spelkvällar, filmkvällar, cola provning..mm... De finns också möjlighet att följa på bio (Twilight) och på hockeymatch!! Varje öppetkväll har vi Öppet Hus...där finns det möjlighet att göra det man tycker om och har lust att göra...pyssla, rita, måla, spela spel, umgås eller bara dricka en kopp kaffe i lugn och ro!!

 Vi har gott kaffe och te som vi säljer för en femma...och tidningshögen försöker vi uppdatera med jämna mellanrum så att det ska finnas roliga tidningar att läsa!!

Och glöm inte vår stora Halloweenfest på lördag...:-)))) Vi ses på CT!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar