Kontaktinformation

CT:s lokaler finns på Köpmangatan 52D.
Har Du frågor eller vill Du komma i kontakt med oss är Du välkommen att ringa oss på
tel: 076-138 03 40. Vi är anträffbara under öppettiderna. Du kan också lämna ett meddelande så hör vi av oss då vi är på plats. Erik Jönsson, enhetschef. Nås på tel: 0920-45 58 15 på vardagarna.

söndag 3 juni 2012

Sommarplanering!!!

Hej hopp i regnet...:-)

Sommaren ÄR faktiskt på väg...även om det inte ser ut så just nu...regn regn och åter regn!! Fast det finns inga dåliga väder...bara dåliga kläder!! Så även fast det regnar...kasta på er lite regn kläder och kom till City i alla fall...:-)

Vi kommer att ha helt sommarstängt mellan veckorna: 26-32 och vecka 25 kommer vi endast ha öppet på onsdag då vi har gemensam grillfest (kommer mer info om det senare). V 33 öppnar vi portarna till City igen och vi kommer rätt fort på hösten att bjuda in er till en kick off med tacofest!!! Så vi kommer längta efter er och ni kommer längta efter oss (hoppas vi) så det blir ett kärt återseende till hösten.

Men än är det inte stängt...vi hinner med massa skoj innan vi sommarstänger... egengjord mjukglass, kubb och värmande brasa, konst mm...mm... samt vår gemensam grillfest den 20:e juni... Vi ses!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar