Kontaktinformation

CT:s lokaler finns på Köpmangatan 52D.
Har Du frågor eller vill Du komma i kontakt med oss är Du välkommen att ringa oss på
tel: 076-138 03 40. Vi är anträffbara under öppettiderna. Du kan också lämna ett meddelande så hör vi av oss då vi är på plats. Erik Jönsson, enhetschef. Nås på tel: 0920-45 58 15 på vardagarna.

onsdag 5 oktober 2011

Från Gästmötet...

Vi hade ett jättebra gästmöte så här kommer lite information till er som inte var på CT och som vill veta vad som togs upp.

FILMCIRKEL: Vi startar upp filmtema på CT där ni själva får vara med och bestämma film. Antingen kan man ta med en film hemifrån som man vill visa sina kompisar, eller så kan vi personal hyra den. Vi serverar popcorn eller bjuder på något annat också tänder vi ljus...mysfaktorn ska vara hög...:-)

Mikaela står först på listan till att få välja någon film som hon vill visa oss andra. Så på torsdag den 6:e oktober ser vi Mikaelas film. Vill du också visa oss andra på CT en film som du tycker är bra...skriv upp dig på filmlistan på CT.

Alla kanske inte är intresserad av att se filmen, då kan man ta fram spel, målerimaterial eller annat i vårt "skapande rum".

RESTAURANG: Torsdagen den 13:e oktober går vi på restaurang tillsammans. Vi kom inte fram till någon speciell restaurang men fundera och kom med förslag. Obs: spara pengar till restaurangbesöket om du vill följa med...ju fler desto roligare. CT har även öppet under kvällen som vanligt för dem som inte följer med på restaurang.

IKEA: Önskemål om att åka till IKEA en dag med CT:s minibuss kom upp. Fundera och skriv upp er på ikealistan.

HALLOWEEN: Snart väntas Halloween och såklart firar vi det. Önskemål om att servera varma mackor togs upp. Så den 31:a oktober bjuder vi på läskiga halloweenvarma mackor...;-)

TJEJGRUPPEN: Vi tjejer fortsätter som vanligt med våra roliga dejter. SPA står här näst på schemat, den 16:e oktober!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar